Tuesday, 28 July 2009

Somewhere beyond the sea

haiqalicious.

Aku skarang ni mcm sdg menganggur sebenarnye..
Sering kali kedengaran "carik ar keje saddam! keje kat croc." dilaungkan oleh taufiq.

Tapi scara jujur aku belum cukup rase nak berehat..aku dah la lepas SPM trus smbung blaja aritu..lepak lu..aku nak chill dulu..walaupun da bebulan duk kat umah..

Aku baru je selesai course Pre U aku...dan mengikut konferens guru2 tadika dan doktor2 gigi bersekutu..aku setahun lebih awal selesai drpd org2 yg same takdir dengan aku ambik course same..

Aku plan utk delay setahun, sblum smbung blaja smule..dan aku dah wat byak plan utk mengisi "gap" tersebut..tapi2 kdg2 plan yg kelihatan "perfect" dalam kotak minda kita, last skali taklah secantik dan mudah camtu..

Jadi sekarang, aku boleh dilabelkan sbg "semi-lost"..lost, somewhere beyond the sea..


"It's far beyond the stars

it's near beyond the moon
I know beyond a doubt
my heart will lead me there soon"

-Beyond The Sea -Bobby Darin-

2 comments:

revs Chapman said...

Haiqalicious definition
Make them boys go loco
They want my treasure
So they get their pleasures from my photo

You can see me, you can't squeeze me
I ain't easy, I ain't sleazy
I got reasons why I tease 'em
Boys just come and go like seasons

haiqalicious
(So delicious)
But I ain't promiscuous
And if you was suspicious
All that **** is fictitious

M. Saddam said...

haha..aku leh terbayangkan sket2